Jídelní lístek

Zdeněk Havlík, 28. 05. 2017, 19:20

Den Polévka Hlavní jídlo Nápoj
21.06. Cibulová se sýrem (01a, 07, 09) Vepřová pečeně po selsku, hlávkové zelí, houskový knedlík (01a, 07)
Fazolové lusky na smetaně s koprem, vařené vejce, brambory (01a, 07, 10)
Citrónová voda
22.06. Gulášová  (01a, 09) Domácí těstoviny sypané mákem, kompot (01a, 03, 07)
Krůtí steak s bylinkovou zeleninou, vařené brambory (01a, 07, 10)
Ovocný čaj, voda
23.06. Slepičí vývar s nudlemi (01a, 03, 09) Grilované kuře, vařené brambory, okurkový salát (07)
Rybí filé zapečené s lečem a smetanou, vařené brambory (01a, 04, 07)
Džus, voda
26.06. Bramborová (01a, 09) Rizoto z vepřového masa sypané sýrem, zeleninová obloha (07)
Masové koule v rajské omáčce, těstoviny (01a, 03, 07)
Ochucené mléko, voda
27.06. Kmínová s kapáním (01a, 03. 09) Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík, ovoce (01a, 07, 09, 10)
Rýžová kaše sypaná kakaem a čokoládou, kompot (07)
Čaj, voda
28.06. Z míchaných luštěnin (01a, 09) Azu po tatarsku, těstoviny (01a, 07) Ovocná šťáva, voda
29.06. Zeleninová se špaldovým kapáním (01a, 03, 09) Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, vařené brambory, domácí salát (01a, 03, 07, 10) Čaj, voda
30.06. S játrovou rýží (01a, 03, 09) Španělský ptáček, dušená rýže (01a, 03, 07, 10) Čaj, voda

Číselné hodnoty v závorkách u jednotlivých položek určují obsah alergenů - viz tabulka níže.
Změna jídelníčku vyhrazena. Připravená strava je určena k okamžité spotřebě.

pdfJídelní lístek - červen 2017.pdf


SEZNAM SKUPIN ALERGENŮ
01 - obiloviny obsahující lepek
a - pšenice, b - žito, c - ječmen
d - oves, e - špalda
05 - arašídy a výrobky z nich 10 - hořčice a výrobky z ní
06 - sójové boby a výrobky z nich 11 - sezamová semena a výrobky z nich
02 - korýši a výrobky z nich 07 - mléko a výrobky z něj 12 - oxid siřičitý a siřičitany
03 - vejce a výrobky z nich 08 - ořechy, mandle, pistácie 13 - vlčí bob a výrobky z něj
04 - ryby a výrobky z nich 09 -  celer a výrobky z něj 14 - měkkýši a výrobky z nich